Juhlatila Savuhovi

Juhlatila Savuhovi!

Nyt vuokrattavissa kauniilla Kyrösjärven järvimaisemalla varusteltu juhlatila vuokramökkiemme keskuudesta. Juhlatilassa istumapaikat 50 henkilölle ja lisäksi kaksi tilavaa katettua terassia. Tässä on loistava paikka niin juhlien kuin kokousten järjestämiseen. Juhlatilan toisen terassin yhteydessä on perinteinen savusauna, jota vuokrataan yhdessä tai erikseen juhlatilan kanssa. Savuhovin salista löytyy videotykki valkokankaineen ja tila on varustettu laadukkaalla äänentoistolla (myös karaokemahdollisuus).

Savuhovi sijaitsee hirsihuviloiden vieressä, mikä mahdollistaa esimerkiksi isompien juhlien majoitus- ja juhlatilatarpeen yhdistämisen. Alueelta löytyy useita pitopalveluyrityksiä monenlaisiin tilaisuuksiin. Juhlatilasta löytyy astiasto kymmenelle henkilölle, mutta vuokrattavissa on astiasto isommankin juhlaväen tarpeisiin 25 euron lisähintaan (50 hlöä).

Juhlatila Savuhovin vuokrahinta vuorokaudelle on 300 euroa. Hinta sisältää loppusiivouksen. Erikseen vuokrattavan savusaunan veloitus on 150 euroa. Hinta sisältää valmiiksi lämmitetyn savusaunan illaksi käyttöönne ja omistajan toimesta loppusiivouksen. Näitä kahta palvelua voidaan vuokrata yhdessä tai erikseen.

Tässä juhlatilassa onnistuvat niin häät kuin merkkipäivätkin sekä firmojen koulutus- ja TYKY-päivät! Monipuolinen tila on muunneltavissa moneen käyttötarkoitukseen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri Sinulle sopiva paketti! Linkki yhteystietoihin

IMG_6966
Juhlasalissa panostettu äänentoistoon (jopa karaokemahdollisuus)